Sustainmeant | Sustainability & Nieuws

Ontdek de wereld en bewaar je geheim

   Feb 27

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met payroll outsourcing

Wilt u ook graag efficiënt werken en meer tijd overhouden voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? Payroll is dan een uitstekende keuze voor uw bedrijf. Op deze manier wordt de intensiteit en complexiteit van het werkgeverschap verlaagd. Door payroll hoeft u zich niet langer druk te maken over de administratieve rompslomp voor uw werknemers en hebt u meer tijd om u te focussen op duurzaamheid en de verantwoording van uw bedrijf naar de buitenwereld.

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak in van duurzaam ondernemen en dat is zeker niet onterecht.  Het is een trend die naar verwachting nog verder zal groeien, en de komende jaren zeker zal aanhouden. Wanneer u werkt met payroll, werkt u onder andere met een online urenportaal. Daarop kunt u op een eenvoudige manier de te declareren uren doorgeven. U kunt daarop ook facturen bekijken en oude facturen inzien. Ook kunt u daarop alle informatie inzien over de werknemers die momenteel bij u werkzaam zijn. Dit is onderdeel van de personeelsadministratie.

Het bijhouden van personeelsadministratie kost relatief veel tijd, en dus geld.  Kleine organisaties die gebruik maken van payroll kunnen dus als gevolg van tijdsbesparing ook nog eens besparen op de kosten. Hierdoor houdt u weer meer geld over om te investeren in het duurzaam ondernemen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.