Sustainmeant | Sustainability & Nieuws

Ontdek de wereld en bewaar je geheim

   Jul 26

Blazers / Burgerville marketingcampagne geëerd voor duurzaamheid sizzle

De NBA specifiek aangehaald de Blazers ‘en Burgerville’s inzet voor duurzame praktijken in het eren van de Blazers Burger marketing campagne.

De Portland Trail Blazers hebben een duurzaamheid gerichte samenwerking met Burgerville parlayed tot een top NBA sponsoring award.

De Blazers won de 2013 NBA Team Sponsoring Activering van het Jaar Award, gewonnen uit inzendingen uit alle 30 NBA teams, voor een beperkte tijd hamburger promotie. De regeling met Burgerville leidde tot de Blazers Burger, die het team en het restaurant gepromoot op diverse platformen. De Blazers Burger werd de tweede meest succesvolle beperkte tijd productlancering in 52-jarige geschiedenis van Burgerville.

De Blazers Burger promo won cum laude af aan een panel van competitie en het team marketing managers die meer dan 35 inzendingen beoordeeld. “Burgerville is een pilaar in de Portland community voor meer dan 50 jaar”, zegt Trail Blazers President en CEO Chris McGowan, in een release. “Hun kwaliteit, service, integriteit en betrokkenheid bij duurzaam zijn dingen die we zijn trots om onszelf af te stemmen.”

Inspanningen Burgerville geholpen lancering van het seizoen 2012-13. Een geïntegreerde multiplatform campagne op televisie, radio en digitale media hielp het product terug. De Blazers Burger hielp Burgerville bereiken met dubbele cijfers jaar-op-jaar stijging gasten rekenen op de dag dat het beperkte aanbod begon.

De NBA aangehaald beide organisaties ‘inzet voor groene zakelijke praktijken in het nakomen van het partnerschap.

gr1“Met een gedeelde kernwaarde van het verstrekken van duurzaamheid in de regio, werd het team erkend voor het creëren en bevorderen van een groot idee dat resoneerde met Burgerville en haar klanten en vertaald in een record-brekende verkoop succesverhaal voor de restaurant-keten,” zei Chris Granger , de NBA’s executive Vice President van het team marketing en bedrijfsvoering, in een release.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.